Selamat Datang ke zoo. .

ada yang tengah mengaru macam cimpanzi ;p

maybe i'm LUNA

My photo
wekem semua , check it out my blog , please follow me kay , cantik laptop awak ... heee

Monday, 5 December 2011

Tayangan Ombak Rindu

Assalamualaikum

Hai pembaca , bertuahnya blog ni kalau anda yang bacakan hehe . Mesti korang tak sabar nak tengok wayang cite ombak rindu kan ? serius first aku tengok memang sentuh hati ni , tapi cover ja tak nak nangis konon kolot tengok wayang feeling lebih hehe plus malu haha .

ia berkisarkan cinta sejati , cinta tiga segi antara 1 lelaki dua wanita , 
1. izzah dipaksa menjadi pelacur
2. dibeli oleh haris sebagai pemuas nafsu nya
3. izzah merayu menjadikan dia isteri dan tidak menuntut hak seprti isteri hanya pada dasar SAH dan HALAL dimata Allah
4. Mila pulang ke Malaysia dan berkahwin dengan Haris ,
5. Ibu Haris merancangkan untuk menyingkirkan izzah dari hiudo Haris.

jeng jeng jeng p la tengok sendiri !!!!

babak haris mengejar izzah minta maaf :) kikiki

ombak dan laut menjadi saksi ^^


finally izzah mengandung haris junior :)

THE END

No comments:

Post a Comment