Selamat Datang ke zoo. .

ada yang tengah mengaru macam cimpanzi ;p

maybe i'm LUNA

My photo
wekem semua , check it out my blog , please follow me kay , cantik laptop awak ... heee

Wednesday, 7 December 2011

benda Paling sweet !! idaman !!

Assalamualaikum 

hai blogger , "kasih sayang"??? , aku lebih menghargai orang yang menghargai aku , sayang sekali kalau kita tidak pandai menghargai kasih sayang orang lain , so macam mana nak bagi dorang tahu yang kita amatttt menghargai dorang terutama mereka yang special di hati kita , of course la diam diam dorang mesti mengharap sesuatu present yang bermakna ikhlas dari korang even benda tu kecik macam pasir sekali pun , even korang kutip pasir letak dalam botol bersama siput pun popuan tu akan hargai kalau ia ikhlas dan bermakna . 



tidak perlu hadiah yang mahal macam "handbag gucci" or jam "guess" nak make sure dia suka , melainkan kalau dia materialistik haha . avoid lah orang macam itu , for me , biar murah ia tetap dari "seseorang yang lebih berharga dari harga barang itu " ........

kalau korang ada duit lebih sikit boleh la beli special sikit kat dorang , benda-benda sweet macam kat bawah ni ^^

bouquet of bear > RM 15 -RM100 . . ikut bajet korang , kalau kecil kena dengan cara korang bagi perhh memang cair la kalau dia tengah mengamuk sekalipun

this my favourite, teddy , its so sweet , membuatkan aku terkenang someone , kalau nak lebih bermakna , contoh korang pergi "pesta" yang ada tikam-tikam sesuatu akan dapat present bear , just try it , kalau bertuah korang akan dapat bear tu walau kecil dia mesti gembira


coklat , benda paling aku suka kalau tension , inilah yang aku capai dulu , menurut kajian larutan coklat dapat mengurangkan tekanan apabila ia merangsang otak kita dengan baik apabila kita menikmatinya , romantik juga kalau sekali sekala dapat bagi coklat dekat dia.

kalau dia bertudung anda juga boleh hadiahkan telekung atau tudung ataupun AL-QURAN, mesti lebih baik dipandang , kalau itu yang diberikan kepada aku , Ya Allah aku akan berdoa untuk dia ^_^

dan kepada perempuan , anda boleh beri dia present seperti baju , kasut , belt , emm benda yang dia suka , actually beli hadiah untuk lelaki lebih rumit ya , sebab cita rasa lelaki yang berlainan dan tidak banyak pilihan ,

lebih penting lagi , kalau korang make present by yourself lagi menarik , sangat istimewa kerana itu dari hasil kerja keras korang cuma untuk membuat dia senyum =)

try it , anda akan dapat hasil yang baik . bersedekah lah kamu ^^

"jalanku"

No comments:

Post a Comment