Selamat Datang ke zoo. .

ada yang tengah mengaru macam cimpanzi ;p

maybe i'm LUNA

My photo
wekem semua , check it out my blog , please follow me kay , cantik laptop awak ... heee

Friday, 22 July 2011

HAPPY BIRTHDAY JULAI

assalamualaikum pembaca ,
sekarang tengah mengeblog pukul 10.53 am hari sabtu ;)
nak pergi kerja nak pergi kerja .. huhu dapat gaji boley beli baju raya . . weee . . . agak nye baju raya tahun ni wana ape nak pakai ek ? atdoi . . byk langsir lebih kat rumah ni . . potong kain langsir je la . . kuikuikui . .
menuju kepada tajuk besar kali ni . . banyak giler birthday orang bulan JULAI . . dekat facebook to sampai tak larat nak wish huhu . . . by the way HAPPY BIRTHDAY TO ZULHELMI AZIZI , . . .happy birthday yaww . . haha . .

yang penting hadiah weyyhhh . . . huu tension memikirkan hadiah  . . . last kali hampehhh hahaha . . . tak pe . . simpan je la . . yg wajib ikhlas kannn . .

tenok wayang HARRY POTTER . . wahhhh . . . 3D ok . . haha . . . duit mau keluar la . . citer dia agak best jugak . . nak tau tak HARRY POTTER TUA LAST KALI haha .. tapi still nampak kehenseman dia la . . tak la uduh sgt kekeke . . .

shushi shushi > for SYAMIRA NAZRI . . best cousin ever . . membeli belah di cold storage beli SHUSHIIII . . . . wek mentah kot shushi . . .saya tak makan tapi tolong membeli aje . . . SAM jangan lupa makan kay . . i miss you . .. HAN and SAM . . .

hari JUMAAT , 22 JULAI 2011 .. saya diambil oleh zulhelmi azizi untuk kerumah nye . . wahh ayat tak ley blah ! zul ambil sya sebab mak dia buat makan2 sempena bday abah dia 22 , bday dia 21 , wahh makan king disana la . . MASYEH AUNTY , , MASYEH ADIK2 ZUL. . MASYEH DIEKY N OYENN . . .

suke suke suke . . .


ok chaww dulu , ape2 pun . . kepada sape yang sudah sampai hari jadi dia . . try to start new life k . . change for the right . .! . . kalau dah sampai bday inform la saya ok . . nanti saya post kan hadiah hahahah . . . banyak duit ko! . . insyaALLAH . . ;)

"JALANKU"

Saturday, 16 July 2011

STATUS . .

Assalamualaikum . .
ye dah lama saya tak update blog . . ni . . hai pembaca . . terutama SYAMIRA NAZRI . . hehe i lapppiuuuu! . . saya sudah mengapdate , tak ada banyak masa nak layan blog ni sebab semakin sibuk dengan kerja , langsung tak ada masa , kalau ada masa pun tak tau nak update apa kat blog hingusan ni , seorang manusia bernama SAYA . . cuba mengalami makna apa itu KERJA ! haha sakit pinggang dong , tak ada time nak rehat woo, cari duit punye pasal ye la dah besauu kan , kenala belajar berdikari , ok bertemakan tajuk hari ni "STATUS" . . saya nak nak nak update status kat sini . . hee ingat facebook ke? . . tape nak juga tulis status panjang panjang kat sini sebab dekat facebook tak boleh tulis panjang-panjang , hehe. . JOM JOM . .
" saya benci dengan budak hipokrit macam ni , depan lain belakang lain , ada la terasa sikit dengan dia , rasa nye tak baik kot nak citer kat sini , korang pun jangan la busy body sangat , hehe . .mungkin dia jeless dengan aku sebab aku miliki apa yang dia pernah miliki dahulu , aku ingat kan aku nak kita damai jadi kawan , tapi dalam diam dia la lawan ,  aku ni macam syok sendiri je jadi kawan dia , sorry la mana aku tahu dalam diam dia sakit , itu semua kan takdir Allah , bukan salah aku , dan bukan juga salah dia , kenapa nak bermasam sebab seseorang yang lain , tak masuk akal , pelik pelik , "

demi Allah , dia lebih semperna dari saya , dia lebih indah , subhanallah . .
tapi apekan daya ini semua takdir Allah ,

ada lagi STATUS nak tulis ni , "seorang yang saya tak kenal tak putus asa mengganggu ketenteraman si dia , dia gila gila kat dia ni sampai merayu - rayu , nasib saya tak kenal , kalau saya kenal saya dah tegur agak nye budak ni , tak malu ke kacau hidup orang yang dah berpunya , ish ish langsung tak ada rasa bersalah padahal dia sikit punye lawa , popular boleh dapat mana-mana dia nak , yang ni juga dia nak kacau , aishhhhh sabaroo je la , konon cinta tiga segi la ni , dia suka si dia , si dia suka aku , aku suka si dia , tapi tak de sapa suka dia , emm pelik orang sekarang , "

hemmm sudah sudah la cerita sal apa yang sakit di hati ni , lapaarr la pulak , bulan ramadhan pun dah memanggil kita umat ISLAM untuk berpuasa ni , tak sabar la , saya pun dah tak bekerja start bulan puasa , sebab TAK LARAT a.k.a MALAS , hehe . . lagipun tak suka tempat keja tu , ada orang tak puas hati dengan saya sampai mengomplen kat permanent sampai nama saya ni wanted huhu . . alahai kenapa banyak sangat orang tak puas hati dengan saya , hahaha  . . apa yang ada?  saya tak ada apa-apa pun , ape la korang ni , saya jadi baik pun susah , nak jadi jahat sat g lagi POPULAR kot , hehe . . cukup cukup la , hidup ni sementara , semua ni pinjaman buat kita nanti kita kena pulang kan , so apa yang dipinjamkan kita kenala jaga baik-baik sebab ini bukan milik kita , dunia ni mengkhayalkan macam DADAH , kita tak sedar ia berlalu da makin tua , AKHIRAT yang kita kejari sekarang , hubungan sesama manusia amat penting agar kita sentiasa menjaga hati , bersatu dan yang penting kita BERJEMAAH , k hidup untuk Allah , bukan hidup untuk diri sendiri

k untuk tatapan pembaca ,


saje letak senget malas nak rotate , selamat menyenget ! hehe , k im not single! . . i love you ,
jumpa lagi kalau saya rajin mengapdate , salam , sayonara !