Selamat Datang ke zoo. .

ada yang tengah mengaru macam cimpanzi ;p

maybe i'm LUNA

My photo
wekem semua , check it out my blog , please follow me kay , cantik laptop awak ... heee

Saturday, 29 December 2012

Zoul in Banting

Assalamualaikum =') 

hai semua , sudah lama nad tidak update blog ini , sekarang umur nad dah semakin mencecah 20 tahun , agak lama juga Allah beri kehidupan ini pada nad , Allah kurniakan nad kehidupan yang indah , kehidupan yang bahagia bersama keluarga yang dicintai .

and now , everything changed , so much and so fast its changed , dia dah pergi Banting dengan membawa hati nad , dia sekarang sudah pergi belajar dekat MCS college , maybe korang tahu tempat tu , tempat dia agak ulu sikit haha =D ,  setelah dia pergi sana dia berjanji nak ubah hidup dia , dia bilang mahu ubah nasib keluarga dia , dia berjanji mahu membahagiakan hati mama , 

ye nad percaya dengan dia , tapi selepas dia dah memiliki kehidupan baru dia kadang2 terlupa diri dia sebentar , dia terlupa =') , dia terlupa yang nad mencintai dia dekat sini , dia terlupa yang nad selalu tunggu dia , dia terlupa yang nad selalu fikirkan dia , dia terlupa yang nad selalu rindukan dia , 

nad sedar ini adalah dugaan bila kita berjauhan , dan nad tetap stay tabah dan sabar memahami dia , tidak membawa faedah jika kita selalu melenting kan ? so then nad cuma belajar memahami dia , memahami keadaan kita yang semakin dewasa . kita harus selalu bertolak ansur walaupun kekadang terluka ...

tapi..nad masih tabah menunggu dia disini , nad tunggu dan terus menunggu ...........

sayang ku  zulhelmi azizi