Selamat Datang ke zoo. .

ada yang tengah mengaru macam cimpanzi ;p

maybe i'm LUNA

My photo
wekem semua , check it out my blog , please follow me kay , cantik laptop awak ... heee

Friday, 22 July 2011

HAPPY BIRTHDAY JULAI

assalamualaikum pembaca ,
sekarang tengah mengeblog pukul 10.53 am hari sabtu ;)
nak pergi kerja nak pergi kerja .. huhu dapat gaji boley beli baju raya . . weee . . . agak nye baju raya tahun ni wana ape nak pakai ek ? atdoi . . byk langsir lebih kat rumah ni . . potong kain langsir je la . . kuikuikui . .
menuju kepada tajuk besar kali ni . . banyak giler birthday orang bulan JULAI . . dekat facebook to sampai tak larat nak wish huhu . . . by the way HAPPY BIRTHDAY TO ZULHELMI AZIZI , . . .happy birthday yaww . . haha . .

yang penting hadiah weyyhhh . . . huu tension memikirkan hadiah  . . . last kali hampehhh hahaha . . . tak pe . . simpan je la . . yg wajib ikhlas kannn . .

tenok wayang HARRY POTTER . . wahhhh . . . 3D ok . . haha . . . duit mau keluar la . . citer dia agak best jugak . . nak tau tak HARRY POTTER TUA LAST KALI haha .. tapi still nampak kehenseman dia la . . tak la uduh sgt kekeke . . .

shushi shushi > for SYAMIRA NAZRI . . best cousin ever . . membeli belah di cold storage beli SHUSHIIII . . . . wek mentah kot shushi . . .saya tak makan tapi tolong membeli aje . . . SAM jangan lupa makan kay . . i miss you . .. HAN and SAM . . .

hari JUMAAT , 22 JULAI 2011 .. saya diambil oleh zulhelmi azizi untuk kerumah nye . . wahh ayat tak ley blah ! zul ambil sya sebab mak dia buat makan2 sempena bday abah dia 22 , bday dia 21 , wahh makan king disana la . . MASYEH AUNTY , , MASYEH ADIK2 ZUL. . MASYEH DIEKY N OYENN . . .

suke suke suke . . .


ok chaww dulu , ape2 pun . . kepada sape yang sudah sampai hari jadi dia . . try to start new life k . . change for the right . .! . . kalau dah sampai bday inform la saya ok . . nanti saya post kan hadiah hahahah . . . banyak duit ko! . . insyaALLAH . . ;)

"JALANKU"

No comments:

Post a Comment