Selamat Datang ke zoo. .

ada yang tengah mengaru macam cimpanzi ;p

maybe i'm LUNA

My photo
wekem semua , check it out my blog , please follow me kay , cantik laptop awak ... heee

Wednesday, 16 November 2011

16/11/11 kenangan terindah

Assalamualaikum 

Alhamdullillah , cukup sudah setahun !!!! ape yang setahun ? it is my 1st anniversary with jejaka pilihan ^^, sudah setahun kenal hati budi , hope ada jodoh , amin . 4 tahun kenal sebagai sahabat , wah memang banyak dugaan , dugaan kadang2 mematangkan sesuatu hubungan itu ,

1. hang out with him
2. buat aku ketawa besar dengan lawak dia . 
3. makan "kenny roger" , secret recepi"  , romantik tak kitorang :p "geli kan ? haha"
4. photoshoot bersama with his canon , nanti upload ye.
5. wayang yang agak mengejutkan jantung aku berdegup !!! nasib orang sebelah tu tak kata apa2 ; p

to gemok ! thank you for make my world awesome with you , love you ^^ !

ok thank you for reading my merepek thing ni k , dah ketandusan idea nak update ape kat blog ni , sekarang lebih memikirkan masa depan :)

1. belajar ape, bidang ape?
2. kerja ape? boleh ke?
3. dapat tak balas jasa mama abah ? 
4. boleh ke nak hidup tanpa dorang ? :( tak . tak . tak .

banyak nak kena fikir ni , nak fikr nak fikir 
minta pertolongan dari yang Maha ESA yang penting usaha, usaha ,! yeahhh jom kawan !

bobaiii

"jalanku "


1 comment: