Selamat Datang ke zoo. .

ada yang tengah mengaru macam cimpanzi ;p

maybe i'm LUNA

My photo
wekem semua , check it out my blog , please follow me kay , cantik laptop awak ... heee

Thursday, 16 June 2011

this mean to me!!!

assalamualaikum . . ^_^

benda baru nak bagi tau . . actually dah lama dah benda ni sejak azali lagi . . hehehe . . just teringat nak bagi tau hari ni . . sebab hari ni agak rajin nak wat benda menaip-naip ni  . . sumpah bowink tahap orang utan !! . .
nak perkenalkan kan kat korang orang yang aku sayang dan akan tetap aku sayang selamanya . .

1st >>>

this ny home sweet home . . keluarga hebat aku . . mama baju biru . . abah baju biru dark  . . abang da kakak ipar duduk . .abang ee baju itam . . kak tie baju kebaya itam . . and paling muda tu aku la . . kuikuikui


abang ku yang tersayang sedang berjalan memposing diri sambil wat muka tak bersalah . . hahah . . "nizar" nama yang ditetap kan dalam takdir hidup dia . . my only brother . . maaf dia dah kahwin tak ley la kaco . ... hahah kawin muda 22 . . hehe . .


yaa betul ayat ni . . your blood my blood . . !! huh! . . >,< sedey la pulak !

2nd>>


saya sayang cousin saya . . mereka terhebat!!!!


gadis molek . . ni cousin tersayang aku . . cumill ta? mestila cumill . . kan kuasa Allah . . ni la tempat aku luang masa kalau aku rasa bowink . . rumah dia rumah kedua aku . . hehe .. sehari tak lepak bersama tak sempurna  
hari-hari aku ngeee~ . . mengedik berdua . . !! mak dia bagi nama "nor syamira" k . .
haa . . ni warisan warisan faridah tok aku hahaha . . dari kiri sam , han , amy , aku , nadia .. .
ni baru suku la . . ada lagi family big bong aku . . masalhnya . . picture tak tangkap pon lagi kuikuikui .  tengok suku dah la kan . . nak lebih2 lak  . .

3rd >>

yarr true!! i love school .. sayang nak mampuihh kat kawan2 sekolah aku .. rindu korang . . yang hebat2 tu . .

haaa . . ni semua . . kawan2 aku yang hebat ooo . . huhu . . ni budak2 batch aku . . tak kira laki ke popuan . . kita bestfriend .. alamak !! ADA YANG SPECIAL TERSELIK KAT CELAH2 TU . . huhu . .
hahaha . . tak guna result 4a pun tak ley wat pe . .tak guna punya result . . y ko tak naik kan kan je lagi 4a ha?? yang ni time amek result . . you all the best . . love you lahh weyyy!! . .
tu dia . . nari . . hahah . . niteam boria .  tu ha aku . . celik sikit baru nampak aku . . haha . . aku yang keras ni trus jadi sutera  . . haha .. ingat senang ke nak nari depan org ramai .. dupp dapp dupp dapp owh ..
sumpah best!!


cun ta! korang nak yang mana gtau ja .  .aku bagi hahaha . . tanya tuan badan sendiri la weyy !! . ingat aku MAK AYAM ka hahahah .. . ni girl2 aku . . bestfriend girl aku . . . kita campur2 ja . . sayang kamu !


ni kawan2 laki aku . . tengah dalam pakaian lakonan . . hebat tak dorang hahaha. .

dari kiri joe , el , zul a.k.a sweet heart hehehe . . pelik depa ni cukup suka posing2 maut huhu ni atas bangunan ni . .

dari kiri a'own , aku , shu . . hiking p pantai kerachut . . bapak penat nak mampuss . . tapi sempat pose g padahal kalu pic ni ley gerak mesti dapat tnok kami semput
ni time bbq kat bayu senja . . dorang memang hebat ^_^
dari kiri fatin , filzah dan hanisah . . sayang sangat kat depa . . ni . .
hahaha . . sedey2 sume dah berakhir . . hari ni last kelas . . tak jumpa korang dah . . jgn lupa contact aku tau weyy . .

and kepada kawan skola . . aku pu tak lupa kat korang and tak penah lupa korang . .
and kepada family big bong aku . . sayang gila gila . .
 

BUDAK RINDU

............................................

"YANG BERSERI-SERI"

No comments:

Post a Comment