Selamat Datang ke zoo. .

ada yang tengah mengaru macam cimpanzi ;p

maybe i'm LUNA

My photo
wekem semua , check it out my blog , please follow me kay , cantik laptop awak ... heee

Monday, 27 June 2011

nak ke pompuan ? cubalah ...good luck!

Assamualaikum...

nad nak kongsi berita gembira dan berita buruk sekali gus pada entry kali ni....
sedih amat dan seronok gila sangat....masalahnye ape dia beritanyeww?entry ni agak serius kali ni....wahhh sejak bila aku belajar jadi manusia pandai berserius ni.... :) hehe
lebih baik kita mula dengan baik dulu kay...baru la berkat hidup kita ni....

berita baik saya warwar kan hari ini.>>>>

-sleepover dengan cousin dalam bilik sampai malam seterusnya sampai esok pagi hee
-then abah ajak p tesco ...enjoy habiskan duit kepada benda tak berfaedah ...
-paling best dapat lappy asus baru...yang sudah lama nad idam-idamkan.....tengah menghadap lappy baru ni...warna merah hati...hee....tau la jeles...tenok tu...jelas jelezzz hehe...kiddin yearr pembaca sekalian...thanks abah...

berita buruk yang menyakitkan hati>>>>

-seorang perempuan yang datang dari ceruk mane tah....
-dengan niat cuba mengorat orang dalam hati aku
"i suka orang tinggi"
"i suka u"
"i nak jadi scandal u"
"jom la kuar..i nak jumpa u"
-dengan mengetepikan nad..ayatnya menuju ke tusuk dada nad ni " girl ja bukan ada ikatan ape2 pun"..buat pengetahuan kau...aku tak kisah..kau ngoratla...sales kan diri kau tu banyak-banyak...aku jamin dengan kau...if dia nak beli sales kau yang dah terlebih discount...AKU TABIT LU LA BEB!!
-wahai wanita ...yang suci....LAGI BERAGAMA...sedarla...kau tu perempuan....jangan la berperangai macam tu....kesian siapa bakal suami kau nanti kan...
-semua manusia buat salah ...nad maafkan...dan maafkan nad balik marah kat blog ni...tapi tolong la...paham jangan musnahkan hidup orang lain dan diri sendiri....nad comment sebagai seorang saudara muslim...fikir matang-matang....kita kat dunia ni...entah sempat buat baik ke tak...kalau fikir enjoy je...tanpa tiada batasan...HILANG HARGA DIRI...MARUAH WANITA....nad tau...awak sangat cantik..sangat indah...sangat lawa...sangat sempurna....memang cantik sumpah ....tapi tolong kay ....terima kasih...

maaf la yeee.....nad tak sengaja nak marah...tapi ini peringatan jugak untuk perempuan-perempuan lain....

-jangan jadi perampas nanti orang lain akan rampas balik dari kita
-jangan nak jual diri sangat sebab diri kitalah yang paling mahal dari segalanya
-jangan pakai seksi sangat sebab lelaki tak suka pun cume dorang akan mencuba dengan niat memainkan anda aje macam sampah ?!! nak ke!
-jangan lah nak ajak sangat lelaki yang tak ada ape-ape dengan kau keluar gedik2 dengan kau...sebab nanti kita kena cop!!! perempuan dot dot dot.....

YANG PENTING LELAKI TAK MINTAK SEMUA TU TAPI KAU YANG NAK BERI DORANG AMBIL LEPAS DAH AMBIL DORANG BUANG LEPAS DAH BUANG ...KAU INGAT BOLEY RECYCLE BALIK MACAM SAMPAH2 TU...TAK ADE BEZANYE.....

YANG PENTING LAGI LELAKI TAK NAK TU SEMUA..........
KALAU TAK CAYE TANYE LA ....MODEL KACAK SEKALIPUN....KAU NAK ISTERI MACAM MANE???????? pandai2 la fikir.....

salam

No comments:

Post a Comment